Zwemmen voor Volwassenen

Algemeen:

H.Z.ZIAN biedt ook zwemlessen aan voor volwassenen. (18+) Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd of mensen die bang zijn om te zwemmen. U bent echt niet de enige die zich niet zeker voelt in het water. En daar kunnen wij samen wat aan doen! Als u dus al jaren wilt leren zwemmen maar schuift u het steeds voor u uit. Dan is nu de tijd gekomen om niet te denken, maar te doen!

 Zwemopleiding:

Onder begeleiding van geduldige instructeurs leert u eerst in ondieper water de beginselen van het zwemmen. Daarbij laten wij u eerst vertrouwd raken met het water en zult u merken dat uw lichaam prima in het water kan drijven. Daarna proberen we rustig aan een schoolslag of enkelvoudige rugslag. Op uw eigen tempo. En wie weet krijgt u wel zo de slag te pakken, dat u na enige tijd op wilt gaan voor een diploma. Hiervoor gaat u dan oefenen in het diepe bad. 

Nooit te oud om te leren en een leven lang zwemmen is het motto voor deze doelgroep. 

Zwembad

Lesdagen en zwembaden:

Zwembad Overbosch op de dinsdagavond van 18.30 tot 19.15 uur.

Zwembad het Zuiderpark op de donderdagavond van 19.30 tot 20.15 uur. 

Zwembad Forum Kwadraat  op de vrijdagavond van 20.15 tot 21.00 uur. 

Als u iemand kent die de zwemslag nog niet machtig is of de zwemslag wil verbeteren laat die persoon dan op de  dinsdagavond, donderdagavond of de vrijdagavond eens langs komen. 

  

 

 

Terug naar het overzicht.