Diplomazwemmen

H.Z.ZIAN leidt op voor de officiële survival zwemdiploma’s van de Envoz. Per jaar zijn er 4 mogelijkheden om diploma te zwemmen. Data worden vermeld in de nieuwsbrief en op de zwemscoresite. Kandidaten worden door de instructeur aangemeld via zwemscore. Ter bevestiging wordt een brief of e-mail thuisgestuurd waarmee men zich bij de administrateur in het zwembad kan melden om het inschrijfgeld te voldoen. Daarbij wordt gelijk de definitieve oproep overhandigd.

 

fotograafonderwaternando

Bij diverse afzwemmomenten is een professionele onderwaterfotograaf aanwezig om onderwaterfoto’s te maken. Ze doet dit bijvoorbeeld als uw kind door het gat zwemt.

Deze foto’s zijn terug te zien en gratis te downloaden via

www.FotograafOnderwater.nl.

Om privacy redenen zijn de fotoalbums beveiligd met een wachtwoord. Deze is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indien u bezwaar heeft tegen het maken van deze foto wilt u dit dan doorgeven aan het diplomasecretariaat,via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij het inleveren van de betaling?

 

Diploma eisen ABC Survival Envoz

Diploma eisen Zwemvaardigheid NRZ