Home

Hz Zian zoekt zweminstructeur(s) voor 4-16 uur per week.

H.Z.ZIAN is een grote zwem- en polovereniging in de Haagse regio met een rijke historie. De zwemlessen nemen, naast het waterpolo, een belangrijke plaats in binnen de vereniging waarin we niet alleen kinderen leren zwemmen voor het Zwem-ABC, maar ook volwassenen. In het kader van een Leven Lang Zwemmen bieden wij uitgebreid programma waaronder plankspringen, snorkelen, zwemvaardigheid 1,2 & 3. Ook het KNZB Superspetters programma maakt deel uit van ons opleidingsaanbod.

Als vereniging vinden wij het belangrijk om een maatschappelijke functie te vervullen. Het zwemvaardig maken van kinderen en volwassenen is onze core business, maar ook het opleiden van toekomstig kader zien wij als een belangrijke taak.

Wij zoeken
Een zelfstandige collega met een diploma Zwemonderwijzer of MBO-sb (CIOS) met aantekening zwemmen. De cursussen EHBO, reanimatie en BHV zijn een pre. Je hebt ervaring met het verzorgen van zwemlessen voor kinderen en eventueel volwassen. Je hebt een flexibele houding en bent klantgericht ingesteld. Daarnaast ben je representatief en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Taken
Je bent verantwoordelijk voor het geven van elementaire zwemlessen. Plezier in het zwemmen is naast het aanleren van vaardigheden het allerbelangrijkst. Verder assisteer je tijdens het diplomazwemmen of beoordeel jij zelf onze diplomakandidaten op daar speciaal voor ingerichte afzwemrondes. Als laatste ben je bereid om stagiaires te begeleiden tijdens hun opleiding tot zwemonderwijzer en onze vrijwilligers te begeleiden bij hun ontwikkeling.

Wij bieden
Een leuke en afwisselende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sport en Recreatie

Solliciteren
Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je sollicitatie met uitgebreid CV en pasfoto. Voor meer informatie kun je terecht bij Danielle Pronk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.